CML Group referensprojekt

Referensprojekt

Läs mer om våra referensprojekt nedan. 

AGN

På uppdrag av Trafikverket skall AGN Haga AB bygga del etapp E03 Kvarnberget som är en del av Västlänken. Efter Lilla Bommen går Västlänken längs Packhuskajen och genom Kvarnberget ner till Stora Hamnkanalen.

Bygget i detta område inleddes under 2019 och pågår ovan jord fram till 2023 Där det skall byggas en betong tunnel , En service tunnel i berg för västlänken.

CML Group AB har fått förtroende av AGN och tecknat avtal med att bistå med personal i projektledningen samt DCC ingenjör.

El Connect

CML Group AB har fått förtroendet att bistå med personal samt kompetens för affärsutveckling samt företagsledning i EL Connect i Väst AB.

VI ska bistå med att utveckla ett redan framgångsrikt företag som startades 2007, Företaget har specialiserat sig med både permanenta samt tillfälliga installationer inom infrastruktur & bygg samt inom Industrin. El Connect i Väst AB har idag personal i flertalet tunnel projekt runt om i Sverige samt personal inom Industri.

Företaget har även en verksamhetsgren inom Byggström där företaget bistår kunder med centraler, anslutningar för tillfällig ström samt ID06 och etableringar.

VIAQ

CML Group AB har fått förtroendet och tecknat avtal med VIAQ med att gå in som underkonsult på en etapp i Förbifart Stockholm med en Miljöspecialist.

Uppdraget sträcker sig från 2022 till 2023.

Förbifart Stockholm är ett av Sveriges största infrastrukturprojekt som binder samman norra och södra Stockholm. Projektet består av en 21 km lång ny sträckning av E4:an väster om Stockholm varav drygt 18 km byggs i tunnel nära stadsmiljö.

Målet med projektet är att avlasta Essingeleden och innerstaden, samt minska sårbarheten i Stockholms trafiksystem. Projektet har pågått sedan 2006 och är uppdelat i flera delprojekt

Sacyr Hellsténs

CML Group AB har tecknat avtal Med gällande projekt Väg 56 Katrineholm – Alberga.

I detta projekt kommer CML Group AB att bistå med projektledning samt projektstöd under projekt tiden. Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett bra samarbete.

Info om projektetet:
Objektet kommer att byggas som ett projekt, Katrineholm-Bie -Alberga. Sträckan kommer att byggas om till 2+1 väg, passagen över Hjärmare sund som behållas i ursprungligt utförande så långt det går, rastplatsen på höger sida kommer att tas bort.

Förbi Äs där planeras en nystäckning på höger sida. I projektet ingår också fyra stycken bro konstruktioner.

Södermanlands Vatten kommer att lägga med ett nytt ledningspaket för vatten och spillvattenledning mellan Katrineholm och Bie.

PEAB/Bohus Bergsprängning AB

På uppdrag av Trollhättans Energi så har PEAB som huvudentreprenör fått i uppdrag att bygga ut det befintliga reningsverket i Trollhättan Stad för att klara framtidens kravbild.

CML Group AB har fått förtroendet av PEAB/Bohus Bergsprängning AB att bemanna upp arbetsledning samt bergarbetare för att utföra tunneldrivningen av två nya hallar samt utbyggnad av en befintlig hall i utbyggnaden av Trollhättans Energis reningsverk. Projektet har en hel del utmaningar då vi skall utföra tunneldrivning i befintlig anläggning som är i drift under byggtiden samt ha en minimal påverkan på boenden i närområdet, Detta projekt ställer höga krav på samordning och planering ihop med beställaren. CML Group AB tackar PEAB/Bohus Bergsprängning AB för förtroendet i detta uppdrag.

Gynnås återvinningscentral

Vi har fått i uppdrag att utföra slut täckning av massor på Gynnås Återvinningscentral i Gnosjö Kommun, Uppdragsgivare Boda Miljö AB. Uppdraget omfattar mottagning av schaktmassor samt utläggning av dessa på befintlig deponi. I detta uppdrag så skall vi även utföra slut täckning av dessa massor där vi kapslar in dessa massor med bentonit duk och även VA arbeten för att hantera framtida gaser mm. 

Avtalet sträcker sgi mellan 2022 till 2026. 

Kom igång

Kom i kontakt med oss

Tveka inte på att kontakta oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.